Gunilla Bergfeldt / S

Salongens energiknippe, delägare tillsammans med Greger. En drivkraft, som sällan skådats, vilket avspeglas på hennes arbete på salongerna & på hennes övriga uppdrag i salongsvärlden. Som frisör är Gunilla väldigt lyhörd. Hon plockar fram det naturliga & fräscha hos dig, hittar din rätta stil med din personlighet i fokus. Här är frisören med bred kunskap. Utanför salongen, arbetar hon, som konsulent för Hårologi & Pivot Point. Utbildar Sveriges Examinator för Sveriges Frisör Företagare, samt sitter som Vice Art Director i Intercoiffures Styrelse.
http://www.mastarregistret.se/

gunilla@bergfeldts.com

 

Greger Bergfeldt

Efter att kombinerat salongsarbete med arbete för utbildningsföretaget Pivot Point under tio år får långresandet nu självklart stå tillbaka för favoriterna Alfred och Amanda. De utbildningar Greger idag har sker inom Norden, där han arbetar som konsulent för Hårologi of Sweden samt som examinator för Sveriges Frisörföretagare. Att arbeta tillsammans på salongerna är viktigt för honom, och är en samarbetare ut i fingerspetsarna. Är medlem i Intercoiffure Sverige samt delägare tillsammans med Gunilla.
http://www.mastarregistret.se/

greger@bergfeldts.com

 

Lena Bergfeldt Johansson

Salongens eldsjäl! Lena älskar hår & gör alltid sitt yttersta för att plocka fram det bästa i dig & ditt hår. Lena är även företagarnas mor & har lång erfarenhet inom yrket. Innehar gesäll & mästarbrev och har stor erfarenhet av visningar & kurser. Lena är väldigt mån om utveckling & ser alltid nya möjligheter. En uppskattad frisör av många generationer, allt från den revolutionerande 19 åringen, via den trendmedvetna kunden till stamkunden sedan starten 1937. Salongernas nr 1 när det gäller all typ av permanent. Välkommen till Lena & låt er inspireras!
www.mastarregistret.se
lena@bergfeldts.com

 

Moa - Stylist

Detta är tjejen som ger dig energi, nya sprulande ideer. Moa arbetar även som konsulent för Hårologi och reser runt i landet och utbildar kollegor, främst inom färg och klippning. Moa arbetar på salongen i Älghult & är tillbaka efter föräldraledigheten, nu på 75 %. Festfrisyrer är en av hennes specialiteter. Utbildad Make Up Artist.

moa@bergfeldts.com

 

Josefin - Stylist

Josefin är utbildad, hos Bergfeldts Frisörer varvat med Frisörutbildning på Lars Kagg. Frisör med flera års erfarenhet & Gesällbrev. Arbetar även med Hårförlängning på salongen. Håller hög kvalité då det gäller tunna naturliga slingor, många som få, oavsett nyans. Utbildad Make Up Artist. Josefin är tillbaka efter föräldraledigheten.

josefin@bergfeldts.com

 

Therese - Stylist

En klippa som ger allt för salongerna! Tryggheten själv som började hos oss när vi startade salongen i Kalmar 1998. En mycket uppskattad, noggrann och kunnig frisör som håller högsta kvalité när det gäller slingor och färg. Therese arbetar även hårförlängningar på salongerna. Stor erfarenhet av Bröllop, allt från hår till make up. Therese är tillbaka efter föräldraledigheten.

therese@bergfeldts.com

 

Julia - Stylist

Julia kommer att byta bana & börjar studera på Linneuniversitetet i augusti. Julia arbetar hos oss tom vecka 34. Julia gäst arbetar vid tillfällen framöver. Boka på 0470-24910

info@bergfeldts.com

Teresia - Ekologisk Hudterapeut

Teresia är diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut som värnar om kunden genom sitt engagemang och omhändertagande. Är utbildad på Axelssons gymnastiska institut. Ser vikten av att få rå om sina kunder så att de får en givande och skön stund på salongen.
Teresia hittar du på vår Hud & Hår salong i Växjö.

teresia@bergfeldts.com

Stina Stylist

Stina börjar hos oss på salongen i Kalmar den 21 augusti. Hon är utbildad frisör med Gesällbrev. Stina har bl.a arbetar på salong Hårtrollet i Lindsdal & på salong Nikita i Örebro.

stina@bergfeldts.com

 

Nathalie - Stylist

Frisör med Gesällbrev & utbildad Hårolog.
Nathalie hittar du i Växjö , Älghult, Alstermo. På salongen i Växjö är Nathalie salongsansvarig.
Nathalie är en av 15 unga frisörer i Sverige, som är medlemmar i utvecklingsgruppen Fondation Guillaume. Nathalie tog hem 2:a priset i årets FG fototävling i Sverige.
En positiv & sprudlande tjej, som har mycket idéer för dig , som vill prova på något nytt.

nathalie@bergfeldts.com

Tove - Stylist

Tove är färdigutbildad frisör & Hårolog. En varm, målmedveten & omtänksam frisör med bred kunskap med allt från bröllopsfrisyrer till herrklippningar.

tove@bergfeldts.com

Sara - Trainee Nivå 2 av 4:a.

Sara är vår trainee, som ni hittar på salongen i Växjö. Med start 28 augusti. Är du student på Linneuniversitetet? Passa på att nyttja dina förmåner på Studentnytta hos Sara.

sara@bergfeldts.com

 

Frisör & Hudterapeut sökes till Växjö

Utbildad frisör eller trainee i nivå 4:a sökes till vår salong i Växjö. Som frisör kommer du att arbeta med olika färgtekniker, permanent, långhårsarbeten, klippning, event & rådgivning av hårvårdsprodukter.
Hudterapeut sökes till vår salong i Växjö.Som hudterapeut kommer du att arbeta med hudvårds behandlingar, vaxning , diatermi & rådgivning.
Vill du vara en av vårt team? Maila din ansökan till:

gunilla@bergfeldts.com

Emelie Stylist & Salongs ansvarig i Kalrskrona

Emelie hittar ni hos oss i Karlskrona.Emelie mycket starka kort är alla typer av fest & bröllopsfrisyrer.Även utbildad Florist. En härlig varmt tjej , som är ödmjuk inför all kunskap & ser en människa i varje kund.
Du kommer känna sig väl omhändertagen.

emelie@bergfeldts.com

Emma - Trainee Nivå 2 av 4:a

Emma börjar hos oss i Älghult & Alstermo den 14 augusti. Emma har gått på den privata skolan HAIR, & gör nu sin sista del i sin utbildning hos oss. Emma har senast arbetar i Växjö på salong " LAC".Är du student på Linneuniversitetet? Passa på att nyttja dina förmåner på Studentnytta hos Emma.

emma@bergfeldts.com

Ellinor - Stylist

Vi ökar vår frisörstyka med Ellinor, som är utbildad frisör med gesällbrev sedan 2011. Ellinor har tidigare arbetar i Alvesta på Studio 22 och senast på Salong Plaza i Växjö.
Ellinor börjar torsdag den 24 augusti. Du kan boka din tid hos Ellinor redan nu på tele 0470- 24910 eller på internetbokning på
www.bergfeldts.com

ellinor@bergfeldts.com