Intercoiffure Mondial


Under andra helgen i september var det dax att representera Sverige i Paris.
Det som händer under denna årliga helg är bl,a Världspremiär av *ICD:s Världs kollektionen.

Kollektionen ska visa trenden för 2015.
Under kvällen delas även årets Awards ( utmärkelser )ut för prestationer , som lyft ICD, nationellt & Internationellt.Till Sverige delades tre awards ut . Peter Hägelstam ,Johan Hellström på Björn Axen & till Gunilla Bergfeldt/S på Bergfeldts Frisörer.

Gunilla tog emot den andra graden av fyra, ” Officer”, för sitt arbete bl,a som projektledare för den Svenska showen, som presenterades i juni, på den Nordiska kongressen i Oslo, där 16 nationer var representerade. I showen arbetade gruppen med designern ”Fadi el Khoury” , som ,bl,a designer för kungahuset.
Även för sitt Internationella arbete ,representerar Gunilla Sverige. Tillsammans med det Nordiska teamet , som fick i uppdrag av Paris att ta fram den årliga Världs kollektionen för 2015. ”White Night”, baserat på det nordiska ljuset mot den mörka natten. På hemmaplan i Sverige fortsätter Gunilla arbetet bl,a med utveckling av framtidens frisörer, för ICD:s ungdomsgrupp & för kommande shower 2015. Var när o hur de kommer att presenteras ligger på planeringsbordet.

* Gunilla Bergfeldt arbetar i den svenska sektionens styrelse som, Art Director för Intercoiffure Mondial (ICD). En Internationell frisörorganisation, med medlemsländer över hela världen.